Information om opbevaring

Står du og mangler plads til opmagasinering nær Holstebro?

Så er det heldigt at Space4rent er eksperter i opbevaring!
Du lejer et opbevaringsrum i vores lagerhotel i Holstebro. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse.
Vores opbevaringsrum er tørre, rene, opvarmede, oplyste og ikke mindst sikre.
Det er din sikkerhed for at dine ting ikke bliver skadet af fugt, kulde og støv, som de kan komme til i f.eks. kældre eller på lofter.

Vi har opbevaringsrum i alle størrelser. Lige fra små rum på 5 m3 til store på 68 m3. På den måde kan du vælge et rum med den plads du skal bruge, uden en masse overskydende plads som skal betales for.

Hvis du får brug for mere plads i en kortere eller længere periode kan du altid få et større rum, eller et ekstra. Det er selvfølgelig gebyrfrit.

Så nemt er det:

1

Kontakt os

På tlf: 24 82 29 82 eller mail@space4rent.dk

2

Kom forbi

Og bliv introduceret til dit nye opbevaringsrum

3

Flyt ind

Opbevaringsrummet er dit, og du
er klar til at flytte dine ting ind

Bestil nu!
 

Adgang til lagerhotellet:

Som kunde har du adgang til dit opbevaringsrum fra kl. 6 til 22 alle ugens dage hele året rundt. Også weekend og helligdage.

Af- og pålæsning af dine ting kan foregå foran lagerhotellet, hvor du kan køre helt til døren og læsse af, der er selvfølgelig overdækket så der ikke er noget der bliver vådt. Herfra har du mulighed for at benytte vores transport- og sækkevogne til at få dine ting det sidste stykke. Vi har brede gange, så du kan få alt med ind. Desuden har vi masser af parkeringspladser lige uden for bygningen.

Gratis trailer:

Som endnu en fordel kan du som kunde kvit og frit låne en lukket trailer til din flytning, når du flytter ind hos os. Læs mere her.

Ingen bindingsperiode:

Du har som kunde hos Space4rent ingen bindingsperiode på dit opbevaringsrum. Du lejer rummet 1 måned af gangen, og hvis du opsiger din lejeaftale inden den 15. i måneden, så kan du være ude af rummet ved månedens udgang.

Der gives 10% rabat ved 6 mdr. leje binding, og 15% ved 12 mdr. leje, dog skal der betales forud for hele perioden ved dette tilbud.

Hvad må opbevares:

Du må opbevare stort set alt hos Space4rent.
Dæk, ski, arvegods, sofa, musikinstrumenter, overtøj, cykler, motorcykler, TV, haveredskaber, havemøbler, indbo og hvad du ellers kan komme i tanke om. Dog indenfor kravene herunder. Husk desuden at dine ting skal være forsikret. Læs mere om forsikring her.

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det ikke tilladt at opbevare eksplosivt, brand-, miljøfarligt eller på nogen anden måde skadeligt gods. Maskiner skal tømmes for olie, benzin og lignende væsker. Det er ikke tilladt at opbevare madvarer eller ildelugtende varer, ligesom det ikke er tilladt at opbevare dyr i vores opbevaringsrum.